Welcome to the world little Isa Mae

Hoi lieve vrienden van The Wide Open Road, ik ben Isa Mae, roepnaam Isa. Ik ben afgelopen vrijdag 6 November geboren in Playa del Carmen, Mexico. Ik ben in week 39 van de zwangerschap geboren met een (spoed) keizersnede. Mama en ik maken het goed. Op het moment weeg ik nog maar 2,4 kilo maar ik eet als een Zwerink Xx

Dear friends of The Wide Open Road, my name is Isa Mae, but you can call me Isa. I was born last Friday november 6th at 9.03 PM in Playa del Carmen, Mexico. I was born in week 39 of my mommies pregnancy with an unexpected c-section. Mommy and I are doing fine, at the moment I only weigh 2,4 kg but I am eating like a Zwerink:) XX

Hola amigos de The Wide Open Road, yo soy Isa Mae, me llamo Isa. Nací el 6 de Noviembre pasado en Playa del Carmen, Mexico durante una cesárea de urgencia. Mamá y yo nos encontramos en buen salud y increíble felicidad. Por el momento peso 2,4 kilos, pero estoy comiendo como un Zwerink Xx

[huge_it_gallery id=”10″]
Steven Zwerink
[email protected]
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.